CONCEDIU: 23.12 - 5.01 (Livram din 6.01)

Termeni si Conditii

TERMENI ŞI CONDIŢII 

Magazinul online www.electrocasnice-cluj.ro este proprietatea S.C GAVASROM SRL, înregistrată la registrul comerţului cu RO 26438811 şi J12/101/2010, cu sediul social la adresa Str. Primaverii Nr.2-4, Cluj-napoca, Jud. Cluj
Cumpărarea produselor prin acest site implică acceptarea unor termeni şi condiţii. Va rugam sa le cititi cu atentie in continuare: 
Acesti Termeni si Conditii Generale de Vanzare prevad drepturile si obligatiile reciproce ale partilor, in legatura cu toate livrarile de produse si ale altor bunuri din portofoliul SC GAVASROM SRL  (CUI: RO26438811 )in continuare denumit „VANZATOR” / "VANZATORULUI") catre o alta parte (in continuare denumit „CUMPARATOR” / "CUMPARATORULUI") si formeaza parte integranta a fiecarui contract care are ca obiect vanzarea sau furnizarea de Bunuri de catre Vanzator catre Cumparator, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel in scris. 
Specificaţiile tehnice sau preţurile produselor prezente pe acest site sunt realizate de noi, utilizând informaţiile specifice producătorilor. 
Descrierile produselor afisate pe site sunt cele furnizate de catre producatori, clare si concrete, iar VANZATORUL isi asuma responsabilitatea unor posibile neconcordante, nedorind sa induca voit in eroare clientii. S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greşelile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informaţiilor prezentate. 
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitările de această natură urmând a fi confirmate de către producător. Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de VANZATOR de la clientul respectiv. Garanţiile produselor cumpărate prin intermediul site-ului www.electrocasnice-cluj.ro beneficiază de garanţie care o ofera fiecare producator in parte după cum se menţionează in pagina individuală a fiecărui produs. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.Soluţionarea garanţiilor se face pe baza certificatului de garanţie primit împreună cu produsul. Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei

Frauda
ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI ELECTROCASNICE-CLUJ.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL ELECTROCASNICE-CLUJ.RO VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ELECTROCASNICE-CLUJ.RO ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT. 

Litigii
Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară intre utilizator şi VANZATOR. în cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare. 

Datele personale
Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite de VANZATOR numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc.VANZATORUL se obligă să nu facă publice sau să vandă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale. 

Disponibilitatea şi preţul produselor 
Preţurile existente pe acest site sunt exprimate în RON (cu TVA inclus). Preţul final este format din preţul produsului (preţ site) şi cheltuielile de livrare. Costul transportului se stabileşte în funcţie de greutatea produsului, după cum urmează: 
(pentru produsele in afara ofertei de transport gratuit)

 

In afara localitatii Cluj-Napoca livram prin Nemo Curier iar tarifele pentru transport sunt:

 

pana la 1 Kg = 18 lei (TVA inclus);

peste 1 Kg =  18 lei + 1,2 lei / fiecare kg suplimentar (TVA inclus).)

Înainte de a comanda un produs, verificaţi dacă acesta se află pe stoc. Totuşi, stocurile de produse afişate pe site pot să difere în anumite situaţii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor şi/sau a comenzilor va fi făcută telefonic. Produsele care nu se află momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi păstrate termen de o lună, la solicitarea clientului şi se livrează în momentul în care reintră în stoc.
Factura fiscala va fi trimisă în format electronic (cf. art. 155, alin. 8, lit. c, din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară ştampilarea şi semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată şi stampilată, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoană juridică) sau pur şi simplu se doreşte păstrarea facturii în format tipărit. 

Returnarea produselor 
Produsele achiziţionate la distanţă Conform legislaţiei din România, puteţi să returnaţi produsele cumpărate de pe www.electrocasnice-cluj.ro în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărarea lor, legislaţia aplicându-se doar persoanelor fizice. Dacă doriţi să renunţaţi la un produs trebuie să ne trimiteti o înştiinţare prin email, la adresa contact@electrocasnice-cluj.ro. Conform articolului 7 al Ordonanţei nr. 130 din 31 august 2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă (modificată prin O.U.G. nr. 174/2008 si O.U.G. 34/2014), consumatorul are dreptul de a renunţa la produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice, fără penalitaţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport si returnare a produselor.

Atenţie! 
Produsul returnat nu trebuie să fie deteriorat, să nu conţină urme de utilizare, să fie returnat în ambalajul său original cu toate accesoriile şi etichetele intacte şi să aibă asupra sa toate documentele (factura, garantia) însoţitoare cu care a fost expediat de vanzator. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 de zile de la retur. 
Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită!
Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora,diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine intre 0% - 30% din valoare produsului, in cazul in care acest produs nu mai poate fi vandut ca si nou!, Conform O.U.G. 34/2014 - Art. 14 (3)
Produsele primite defecte în eventualitatea în care produsul achiziţionat este nefuncţional sau prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu un produs funcţional, cu condiţia notificării în scris a VANZATORULUI . în termen de 12 ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare 
Produsele care nu sunt conforme specificaţiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă VANZATORUL nu poate înlocui produsul cu unul conform, va acorda credit sau va returna contravaloarea produsului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neînţelegerile, coletul va fi fotografiat şi se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului. Costul transportului produselor de la VANZATOR către client şi de la client către VANZATOR revine în responsabilitatea clientului. 

Livrarea produselor
Orice comandă plasată pe www.electrocasnice-cluj.ro şi confirmată telefonic de unul dintre reprezentaţii noştri poate fi livrată oriunde pe teritoriul României prin transportatorul agreat de VANZATOR. Livrarea se va realiza în intervalul 5-30 de zile lucrătoare in funcţie de produs, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată ( plata cu cardul) exceptând zilele de duminică, precum şi sărbătorile legale. În condiţii speciale, VANZATORUL işi asumă dreptul de a mări timpul de livrare, cu anunţarea în prealabil a persoanei care a efectuat comanda. În mod uzual, expediem către dvs. coletele în ambalajul lor original. 

Procesul de preluare a coletului
1. Este important sa verifici daca este produsul comandat.
2. Poti desface coletul, dar doar dupa achitarea contravalorii
3. Este important sa verifici daca cutia produsului prezinta urme de deteriorare / lovituri ! In acest caz te rugam sa nu accepti coletul sau daca il accepti, dupa achitarea contravalorii, sa verifici integritatea produsului si sa intocmesti cu curierul un proces verbal de constatare. In lipsa unui acest proces verbal nu va putem despagubi in cazul in care exista o dauna materiala. 
4, Daca ai ales ca achiti contravaloarea produselor ramburs atunci curierul iti va elibera o chitanta pentru suma inscrisa pe facutura; nu se percepe taxa de ramburs
5. Curierul nu testeaza produsele
Vă rugăm să nu acceptaţi de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia tăiată, ruptă sau inexistentă, fără a anunţa unul dintre operatorii noştri de vanzări. Declinarea responsabilităţii de a verifica integritatea coletelor la recepţie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situaţia de pierdere a garanţiei produselor. Comenzile vor fi onorate în limita stocului disponibil. Deşi facem tot posibilul ca fiecare produs care are în site menţiunea în stoc să fie disponibil pentru livrare imediată, se poate întâmpla să existe mai multe rezervări / comenzi pe acelaşi produs făcand astfel imposibilă finalizarea tuturor rezervărilor. De aceea veţi fi anunţat în cel mai scurt timp de la comanda despre disponibilitatea produsului în stoc. Puteţi rezerva şi produsele cu menţiunea 'Indisponibil momentan', iar echipa electrocasnice-cluj.ro vă va anunţa imediat când produsul devine disponibil pentru vânzare.

Modalităţi de plată 
Gavasrom va pune la dispozitie 3 modalitati de plata pentru produsele achizitionate:

Plata Ramburs

Contravaloarea produselor din coletul livrat se poate plati in momentul in care acesta va este adus de catre curier.

Cash

Produsele cumparate pot fi achitate direct la Casieria societatii in showroom-ul de pe calea Floresti nr. 2A, Cluj-Napoca

Transfer bancar

La destinatar mentionati: SC GAVASROM SRL

Cont: RO47INGB0000999902883099

Banca: ING Romania

Agentia ING Manastur: Str. Izlazului, nr.18, ap. 257, Jud. Cluj